Weekendje weg met EnVeCo

Vrijdag 14 februari 2020 vertrokken we in de middag met collega’s vanuit Belfeld naar het mooie ‘Hotel Resort Winterberg’ in Winterberg.

Na gezellig geproost te hebben met een welkomstdrankje konden we meteen genieten van een heerlijk diner. Dit diner ging over in een gezellige apres ski zonder dat we zelf al geskied hadden. De gezellige toon was gelijk gezet.

Zaterdagochtend waren wij na het ontbijt klaar om de pistes op te gaan. De een ging skiën, de ander liever snowboarden en weer andere gingen aan de wandel. Met de lunch kwamen wij gezellig bij elkaar op de piste. Waar wij heerlijk in het zonnetje genoten van al die heerlijkheden uit de keuken en tap.

wintersport


Na deze actieve dag was de keuze weer reuze. De een dook in het zwembad van het hotel, de ander dook de gameroom in om te biljarten en weer andere konden niet wachten om de apres ski weer op te pakken.

Actief als wij waren gingen wij door naar een overheerlijk lopend buffet. Maar de apres ski bleef roepen vanuit de bar.
Dus gezamenlijk moesten wij door naar het volgende drankje in de bar.

Nadat wij op zondagochtend de nodige vitamientjes weer hadden aangevuld tijdens het ontbijt waren wij klaar voor de terugreis naar Belfeld. We kijken met veel plezier terug naar dit geslaagde weekendje weg met collega’s.

 

 

copyright 2024 EnVeCo