Een machine draait niet zonder optimale onderdelen, verspaning van deze onderdelen is hierbij een onmisbare techniek.

Al sinds 1996 is EnVeCo actief in verspaning, wat voor een zeer breed en kwalitatief kennisniveau heeft gezorgd.
Hierdoor zijn we in staat om onze mensen intern op te leiden en sterk in te zetten op kennisoverdracht. We zijn thuis in conventioneel verspanen en CNC verspanen.

Verspaning bij EnVeCo

Bij verspaning denk aan:
- Spareparts: voor onder andere klei-, giet-, papier-, isolatie-, meubel-,
  hout-, metaal- en extrusie-industrie
- CNC draaien, frezen, kotteren, spiebaan steken, zagen, boren
- Enkelstuks en kleine series

Hoe doen we dat?
We maken alles tot in precisie na met de focus op kwaliteit. Doordat we alle gangbare maten op voorraad hebben, kunnen we snel schakelen en leveren. We begrijpen de urgentie van uw vraag en staan dan ook 24/7 voor u klaar.

We zijn experts op materiaal gebied, van pvc tot titanium, alsmede het toepassen hiervan in ons eigen moderne machinepark. Ook alles wat niet past maken we voor u, zelfs geharde materialen kunnen wij bewerken. Tot in precisie zijn wij in staat om te verspanen, zoals het draaien van een diameter van Ø2mm tot en met Ø750 tot een lengte van 2.8 meter met een nauwkeurigheid van 20 mu. We frezen met een bereik van 1200 x 600 x 600.

download machine lijst

 

banner verspaningKLANTEN OVER ENVECO


EnVeCo bij Nedri

NEDRI Spanstaal BV produceert in zowel Duitsland (Hamm) als in Venlo (Nederland) spanstaal. Op beperkte schaal worden dunne industriële draden in Venlo geproduceerd. Met een state-of-the-art machinepark wordt een breed pakket spanstaalprodukten geproduceerd. Met 150 medewerkers en een jaaromzet van meer dan € 65 miljoen behoort Nedri tot de top spanstaalproducenten in Europa.

De inzet:
Nedri is met de vraag gekomen of we een machine kunnen ontwikkelen die automatisch spandraden op lengte kan knippen en met een gewenst aantal gebundeld wordt voor transport. Samen met de engineeringsafdeling zijn alle wensen en eisen in kaart gebracht waarop een functioneel ontwerp is gemaakt. In de volgende fase is uitgetekend in Autodesk Inventor. De complete machine is bij EnVeco gefabriceerd en samengesteld. De verspaningsafdeling is flink uitgedaagd om een aantal bijzondere producten aan deze machine te produceren. Na een feilloze eindinspectie is deze machine in de lijn gezet bij Nedri.

Waarom EnVeCo
De reden waarom we gekozen hebben voor EnVeCo is het feit dat ze alles onder 1 dak hebben. Van engineering, dus het volledig tekenen van onze machinebehoefte, tot aan de daadwerkelijke productie hiervan. Bij elke stap in het proces werden we betrokken en konden we ook bijsturen waar nodig.


“EnVeCo heeft alles in huis
wat we nodig hebben”

 
MGG blerick2MGG blerick

 

copyright 2024 EnVeCo