Machines en mensen spelen een belangrijke rol in uw productieproces, machinestop betekent in veel gevallen een productiestop.
En dat is wat EnVeCo het liefst voorkomt.

Het periodiek mechanisch en technisch onderhouden van uw machinepark zorgt voor een langere levensduur en verbetering van de prestaties. Doordat wij uw technische processen begrijpen, zien we vaak ook kansen tot het verbeteren van de kwaliteit en rendement van uw machines. Dit doen we vanuit een sterk samenspel tussen u en onze binnendienst, planning en technici op uw locatie!

Onderhoud bij EnVeCo

Bij onderhoud denk aan:
- Preventief en inspectief onderhoud; controleren, vervangen en onderhouden machines
- Oplossen van storingen
- Inhuur van extra personele capaciteit

Hoe doen wij dat?
Om ervoor te zorgen dat we ons vak resultaat gedreven uitvoeren, luisteren wij goed naar onze medewerkers (technici) en naar onze klanten. Ons personeel kiest voor de diversiteit aan klanten en projecten alsook de flexibele inzetbaarheid op dag, maand of jaarbasis. Hierdoor bouwen ze zeer uitgebreide kennis en een dosis ervaring op. Professionaliteit, transparantie, snelle en directe communicatie is waar wij voor staan, u toch ook? Wilt u ook een monteur inhuren?

download machine lijst

banner onderhoudKLANTEN OVER ENVECO


EnVeCo bij Geurts-Janssen

Geurts-Janssen is een internationale groothandelsgroep in constructie- en wapeningsstaal, non-ferro en technische producten. Ze zetten EnVeCo monteurs regelmatig in voor constructie en service werkzaamheden voor hun zaagbanen. Een jarenlange samenwerking met veel vertrouwen in onze vakkundigheid en inzetsnelheid.

De inzet:
De zaagstraat van Geurts-Janssen, na een aantal jaren intensief gebruik, was toe aan een complete revisie. Van de toevoer van de zaag tot aan de stralerij hebben we het rollentransport compleet gereviseerd. Met de klant is er een plan van aanpak opgesteld om de stilstand aan de lijn zo veel mogelijk te minimaliseren. Aangezien Geurts-Janssen continue draait behalve in het weekend, is er besloten om met 6 monteurs een half jaar lang op de zaterdag de werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor kon elke maandagochtend de normale productie weer opgestart worden. De volgende revisiewerkzaamheden zijn uitgevoerd:

  • Reviseren van 3 rollentransportbanen van ca. 24 meter lengte
  • Beschadigde rollen opnieuw gemaakt bij Enveco en vervangen
  • Kettingwielen, klembussen, kettingen en lagers vernieuwd
  • Frames gecontroleerd en waar nodig nieuw gemaakt of gerepareerd


Waarom EnVeCo:
De reden waarom we kiezen voor EnVeCo is omdat we snel over monteurs kunnen beschikken. De monteurs hebben een goed inzicht, leveren goede kwaliteit en spreken onze taal. EnVeCo is een optimaal verlengstuk van onze technische dienst waarbij ze onderdelen ook zelf kunnen construeren en leveren. Kortom ze zijn een flexibele partner met eindeloze oplossingen voor ons machinepark en ze zijn een zeer prettige partij om mee samen te werken.

 

“EnVeCo is een fijn bedrijf om mee samen te werken,
snel, betrouwbaar en vakkundig

 
MGG blerick2MGG blerick

 
  


EnVeCo bij NEDRI

NEDRI Spanstaal BV produceert in zowel Duitsland (Hamm) als in Venlo (Nederland) spanstaal. Op beperkte schaal worden dunne industriële draden in Venlo geproduceerd. Met een state-of-the-art machinepark wordt een breed pakket spanstaalprodukten geproduceerd. Met 150 medewerkers en een jaaromzet van meer dan € 65 miljoen behoort NEDRI Spanstaal BV tot de top spanstaalproducenten in Europa.

De inzet:
EnVeCo ondersteunt de technische dient van Nedri, bijvoorbeeld bij gepland onderhoud of revisie werkzaamheden. EnVeCo levert ook service monteurs in het geval van onderbezetting door ziekte etcetera. Dit kunnen projecten zijn van 1 dag tot enkele maanden.

Waarom EnVeCo:
De reden waarom we kiezen voor EnVeCo is de flexibiliteit in onze personeelsbehoefte, bij grote projecten en storingen is het erg fijn om snel extra monteurs in te zetten. Er wordt ook altijd proactief met ons meegedacht. Voor ons een hele efficiënte flexibele schil. De kennis en vaardigheden van de monteurs van EnVeCo wordt door ons enorm gewaardeerd. Ook als we onderdelen nodig hebben voor onze machines zjin we bij EnVeCo aan het juiste adres, prettig om een totaalleverancier te hebben voor ons machinepark.

 

Samen met EnVeCo
komen we altijd tot een oplossing

 
MGG blerick2MGG blerick

 

 

copyright 2024 EnVeCo