Constructiewerk in uw machinepark nodig? EnVeCo biedt uitgebreide technische oplossingen aan voor een scala aan problemen. Van kleine, eenmalige reparaties en constructies tot allround constructiewerk op maat, inclusief engineering of via uw eigen tekening/schets.
Wij dekken het allemaal.

Constructie bij EnVeCo

Bij constructie denk aan:
- Constructies t.b.v. veiligheid zoals veiligheidskappen en afschermingen
- Trappen, hekwerken en bordessen t.b.v. bereikbaarheid voor onderhoud en bediening
- Het fabriceren, repareren en inmeten van tanks, leidingen, pijp- en verloopstukken
- Het machineframe, de basis van de te bouwen unit
- Alle lastechnieken rvs, staal en aluminium

Hoe doen we dat?
Centraal staat uw behoefte die we op locatie in kaart brengen en verder uitwerken als schets of uitgebreide CAD tekening. Vanuit deze schets of tekening maken we het gewenste product. Een zeer gestroomlijnd en efficiënt proces. De meerwaarde van onze mensen is dat ze uw processen en machines kennen, waardoor ze zelf vaak al met ideeën komen ter verbetering van de constructie.


banner constructieKLANTEN OVER ENVECO


EnVeCo bij Nedri

NEDRI Spanstaal BV produceert in zowel Duitsland (Hamm) als in Venlo (Nederland) spanstaal. Op beperkte schaal worden dunne industriële draden in Venlo geproduceerd. Met een state-of-the-art machinepark wordt een breed pakket spanstaalprodukten geproduceerd.
Met 150 medewerkers en een jaaromzet van meer dan € 65 miljoen behoort Nedri tot de top spanstaalproducenten in Europa.

De inzet:
Nedri is met de vraag gekomen of we een machine kunnen ontwikkelen die automatisch spandraden op lengte kan knippen en met een gewenst aantal gebundeld wordt voor transport. Samen met de engineeringsafdeling zijn alle wensen en eisen in kaart gebracht waarop een functioneel ontwerp is gemaakt met Autodesk Inventor. De complete machine is bij EnVeco gefabriceerd en samengesteld. De verspaningsafdeling is flink uitgedaagd om een aantal bijzondere producten aan deze machine te produceren. Na een feilloze eindinspectie is deze machine in de productielijn gezet bij Nedri.

Waarom EnVeCo
De reden waarom we kiezen voor EnVeCo is het feit dat ze alles onder 1 dak hebben. Van engineering, dus het volledig tekenen van onze machinebehoefte, tot aan de daadwerkelijke productie hiervan. Bij elke stap in het proces werden we betrokken en konden we ook bijsturen waar nodig.


“EnVeCo heeft alles in huis
wat we nodig hebben”

 
MGG blerick2MGG blerick

 

copyright 2024 EnVeCo